Standaard groot recht waterval

Standaard groot recht waterval


Prijs:
97,50
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465678162
B2B:
Artikelomschrijving:
Dankzij zijn vormgeving en grootte kunt u dit rechte waterval element op verschillende wijze in uw tuin...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Standaard groot recht waterval

Dankzij zijn vormgeving en grootte kunt u dit rechte waterval element op verschillende wijze in uw tuin gebruiken! Creëer eenvoudig een prachtige waterval in uw tuin voor een decoratief en rustgevend effect of leg een moerasrand aan bij uw vijver om het plaatje compleet te maken. Dankzij een moerasrand zijn de kikkers in uw tuin voorzien van een fijne leefomgeving, kunnen vogels lekker badderen in het ondiepe water en helpt het moeras ook nog eens bij het tot stand brengen van een biologisch evenwicht in uw vijver!

De Standaard-serie bestaat in totaal uit zes onderling te combineren elementen waarmee u eindeloos kunt variëren. Net als de hele Standaard-serie is dit rechte element vervaardigd uit polyethyleen in een zwarte kleur. Het grote rechte model is UV- en vorst bestendig en vervaardigd door middel van rotatievorming, wat zorgt voor een juiste stabiliteit en een sterke constructie. Dankzij zijn vorm heeft het element de uitstraling van een natuurlijk rotsgesteente gekregen. Voor het samenstellen van de waterval geheel naar uw wensen, kunt u het grote rechte element combineren met een klein recht element, een hoekelement met een bocht naar links of naar rechts en een beekloopelement. Voor ieder mogelijke combinatie dient u altijd te beginnen met een startelement.

Voor het creëren van een prachtige waterval is een vijverpomp met de juiste capaciteiten erg belangrijk. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Standaard waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 1500-2000 l/h (Aangeraden: Elimax 1500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 2000-2500 l/h (Aangeraden: Elimax 2000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 85,5 x 18 x 134 cm
  • Materiaal: PE (polyethyleen)
  • Kleur: zwart
  • UV- en vorstbestendig
Gerelateerde artikelen