Flexibele borderrand 19 cm x 15 m

Flexibele borderrand 19 cm x 15 m


Prijs:
97,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Merk:
EAN:
7442917585578
B2B:
Artikelomschrijving:
De borderrand van ubbink is gemaakt van gerecycelde kunstof. De borderrand is dus duurzam geproduceerd....
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Flexibele borderrand 19 cm x 15 m

De borderrand van ubbink is gemaakt van gerecycelde kunstof. De borderrand is dus duurzam geproduceerd. Verder kent de borderrand een lange levensduur en is deze vrij flexibel inzetbaar. Zo kun je de borderrand gebruiken bij het aanleggen van een vijver of bij het scheiden van het gazon of bestrating. Verder kun je ook een moestuin of border perfect afbakenen met behulp van een borderrand! Borderranden zijn in verschillende formaten te verkrijgen. In dit geval heb je een gehele rol van 19 cm H x 15 meter L voor je. Het is echter ook mogelijk om een borderrand per meter te bestellen. Ook hier is de maximale lengte per rol 15 meter.

Met gebruikt al eeuwenlang borderranden en dat is ook niet gek. Borderranden zijn namelijk ideaal voor het afscheiden van verschillende elementen in de tuin. Hierdoor oogt een tuin al gauw een stuk netter en kan er een hoop wildgroei worden voorkomen. De tuin zal dus een net en strak uiterlijk behouden zelfs wanneer er al het een en ander aan onderhoud nodig is. Voorheen waren borderranden altijd vrij hard en robuust. De felxibele borderrand van Ubbink brengt hier echter verandering in. Deze randen zijn gemakkelijk aan een stuk door te plaatsen, je kunt dus gemakkelijk bepaalde vormen maken en snel doorwerken!

Een borderrand zal natuurlijk ook geplaatst moeten worden. Het plaatsen van een borderrand kan gemakkelijk met behulp van piketpaaltjes. Het is hierbij belangrijk dat de paaltjes in een omvang van ongeveer 50 tot 60 centimeter van elkaar af staan. Zo kunnen de paaltjes een optimale stevigheid bieden aan de rand. Er zijn verschillende soorten paaltjes. Zo heb je paaltjes die je vast kunt schroeven, maar er zijn ook paaltjes die je over de borderrand heen kunt schuiven met behulp van een haakje!

Specificaties:

  • Hoogte: 19 cm
  • Lengte rol: 15 m
  • Dikte: 7 mm
  • Materiaal: Gerecycled kunststof
  • Kleur: Zwart
Gerelateerde artikelen