Borderrand recht 19 cm x 2 m set van 5 stuks

Borderrand recht 19 cm x 2 m set van 5 stuks


Prijs:
87,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 24,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
7442917585592
B2B:
Artikelomschrijving:
Ben je op zoek naar een geschikte afscheiding tussen je gazon, bestrating of border? Dan is een borderrand...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Borderrand recht 19 cm x 2 m set van 5 stuks

Ben je op zoek naar een geschikte afscheiding tussen je gazon, bestrating of border? Dan is een borderrand wellicht de oplossing op jouw probleem! De flexibele borderrand van Ubbink is ideaal bij het afscheiden van verschillende onderdelen bij jou in de tuin. Met de borderrand maak je het ook mogelijk om een vijver netjes af te werken of om een moestuin op een goede manier af te bakenen. De kunststof rand wordt duurzaam geproduceerd doormiddel van gerecycled kunststof. Echter is niet alleen het materiaal duurzaam, maar de levensduur ook! De rand kan namelijk jarenlang mee gaan. Het product kent eigenlijk geen onderhoud en er kan eigenlijk niks mis mee gaan!

Al een zeer lange tijd gebruikt men al borderranden. Waar de randen voorheen vrij robuust en moeilijk te vervormen waren, maakt Ubbink hier het onderscheid. De borderrand van ubbink is namelijk vrij makkelijk te vervormen. Je kunt dus gemakkelijk en snel lange stukken afbakenen met behulp van de BorderFix van Ubbink. Deze set plaats je dus gemakkelijk en snel achter elkaar, maar het is ook mogelijk om de borderrand per meter te bestellen.

Een borderrand zal natuurlijk ook geplaatst moeten worden. Dit kan met behulp van piketpaaltjes. Piketpaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de oude paaltjes waarbij je de rand vast moet schroeven aan de paal. De nieuwere paaltjes beschikken over een rand die je gemakkelijk over de rand heen kunt schuiven. Deze maken het wellicht gemakkelijker om de rand in de toekomst te kunnen hergebruiken!

Specificaties:

  • Materiaal: gerecycled kunststof
  • Kleur: zwart
  • Dikte: 10 mm
  • Lengte: 2 m
  • Hoogte: 19 cm
  • Set van 5 planken
Gerelateerde artikelen